De beste keuzes in Leiden

Bij Hotel VIC zijn we bekend met de leukste activiteiten in de buurt van Leiden. Deze delen we maar al te graag om jouw ervaring bij Hotel VIC helemaal compleet te maken. Op deze pagina vind je informatie over onze special offers, restaurants en bars, activiteiten en musea.

VIC's Extra's

 

Ben je van plan om Leiden te bezoeken en wil je jouw verblijf nét dat beetje meer speciaal maken? Bij VIC bieden we je een aantal leuke extra's aan.

Ik ben benieuwd

VIC's Favorite Dinners

In Leiden kan je heerlijk genieten. We nemen je mee naar leukste bars en de lekkerste restaurants. Ga jij voor Frans, Italiaans of misschien toch Nederlands met een twist? Bekijk hier de leukste tips van VIC!

Bekijk restaurants 

VIC’s Favorite Activities

In de buurt van Leiden centrum is er genoeg te beleven. En, buiten het feit dat het leuk is om door de stad te wandelen, zijn er nog veel andere opties om Leiden te verkennen. Denk bijvoorbeeld aan een rondvaart, of het gebruiken van steps om de stad te verkennen. Zo hebben we nog wel meer ideeën, dus kijk vooral verder.

Activiteiten bekijken

betaalbare arrangementen hotels leiden
betaalbare arrangementen hotels leiden

VIC’s Favorite Museums

Uiteraard is er in Leiden centrum ook genoeg te beleven als je iets wilt leren. Zodoende laten we ook graag de musea zien - om uw ervaring helemaal compleet te maken.

Het ene museum vertelt verhalen over het menselijk lichaam, en de ander brengt u verder in de wereld van de wetenschap.

Meer zien