VIC1
VIC3
VIC2
VIC5

VIC's NIEUWS

Hotel VIC is open!

Hotel VIC heeft haar deuren geopend! De eerste gasten zijn binnen, maar we zijn nog wel 'under construction'. Op onze Facebookpagina en Instagrampagina geven we een kijkje hoe het nieuwste hotel van Leiden eruit ziet. Liever zelf ervaren? We hebben een fantastische openingsactie

See you soon!

You're the first!

You're the first! Hotel VIC opent bijna haar deuren. Boek alvast jouw overnachting en ontdek het nieuwe hotel VIC met ons speciale openingsactie! Maar wees er snel bij, VIC's FIRST is beperkt boekbaar en heeft maar een aantal kamers per dag!

 

Hotel VIC opent haar digitale deuren

Op 15 maart 2022 opent het nieuwe VIC Hotel in Leiden ‘digitaal haar deuren’. Dit gebeurt op de site: www.hotelvic.nl
Met deze lancering wil ik mijzelf graag aan jullie introducen.

Hoi, ik ben Vic en ik werk bij hotel VIC. Ik houd van fashion, kleur en I love Insta. Dat is ook precies waar het nieuwe experience hotel voor staat. A match made in heaven, dus!

Ik zal je kort uitleggen waarom het VIC hotel het nieuwe experience hotel is. Je gaat niet alleen maar overnachten in hotel VIC, maar je beleeft het! Heerlijke geuren die passen bij je mood, kleur, fashionable design... Er zijn genoeg hoekjes om een selfie te nemen voor insta. Een instagrammable hotel, if you know what I mean ;)

Hotel VIC heeft 54 ge-designde kamers en is te vinden vlakbij het centraal station van Leiden. Parkeren kan in 1 van de parkeergarages in de buurt.
And there's more. Alles gebeurt digitaal! Van in en uitchecken tot aan de kamerdeur. En wil je ontbijten? Check onze foodmarket! Voor harde werkers hebben we ook een plekje en een lekkere lounge na werktijd. Work hard, play hard!

Meer ga ik er nog niet over verklappen. In juni kan je het ‘live’ beleven als hotel VIC opengaat.

See you soon!


Lots of love van Vic