VIC1
VIC3
VIC2
VIC5

VIC'S OFFERS

Bij Hotel VIC bieden we u verschillende pakketten aan om uw bezoek aan het centrum van Leiden zo voordelig mogelijk te maken. Zo bieden we u bijvoorbeeld de mogelijkheid om laat uit te checken of om ons favoriete museum te bezoeken bij het boeken van een kamer bij Hotel VIC. Meer zien? Scroll dan vooral verder!

 

VIC's VERWENPAKKET

 

Wil je een overnachting boeken maar wil je het net dat even specialer maken? Boek een overnachting met een VIC verwenpakket. Samengesteld voor jou!

 

Meer over het VIC Verwenpakket

VIC's lazy Sunday


Eigenlijk is het altijd net wat fijner om tijdens een weekendje weg even goed uit te slapen. Zodoende dat Hotel VIC ook een Lazy Sunday-aanbieding heeft. Boek dit pakket en check pas uit om 13:00. Hoe fijn is dat?

 

VIC's Lazy Sunday

VIC's favorite museum


Ben je op zoek naar een interessant museum om te bezoeken tijdens je verblijf in Leiden centrum? Klik dan verder en bekijk onze voordelige aanbieding!

 

VIC's favorite museum

VIC's vanaf het water


Als je in Leiden tot rust wilt komen en tegelijkertijd ook de stad wilt zien, is een rondvaart de perfecte oplossing. Naast overnachting bij Hotel VIC is het mogelijk een rondvaarticket door Leiden bij te boeken. 

 

Meer over VIC's vanaf het water